Ari или Sweet Like Candy – кой дамски парфюм

Ari или Sweet Like Candy – кой дамски парфюм от Ariana Grande да изберем за бляскава визия

Певицата Ариана Гранде се стреми по всякакъв начин да радва многобройните си почитатели. Сякаш не е достатъчно лансирането на хит след хит – определено песните на певицата са едни от най-нашумелите напоследък и малки и големи неспирно се наслаждават на прекрасния й глас. Подобно на други свои колеги от шоубизнеса, поп принцесата Ариана Гранде реши да ни зарадва и със собствена марка парфюми.

Към момента дамата е съсредоточила вниманието върху производството на аромати за жени – определено бихме казали, че те са й силата, тъй като парфюмните й очарование успяха за отрицателно време да се настанят в сърцата на многобройните й фенове.

дамски парфюм

Днешната статия посвещаваме на два от тях в опита си да ви дадем малко повече информация – вярваме, че така най-добре ще успеете да направите своя информиран избор.

Ari е парфюм от Ариана Гранде, който със сигурност заслужава овациите на публиката

Нежен, извънредно притегателен и изключително запомнящ се Ariana Grande парфюм. Носи нейното галено име – сред фенската си база тя е популярна именно като Ари.

Бутилката на аромата е изключително симпатична и привлекателна. Вдъхновена е сякаш от ретро модата и е снабдена с пухкав аксесоар, който по един съвсем уместен и удачен начин успява да допълни визията и характера на цялата парфюмна композиция.

Определено съставките на аромата са онова, което му придава такава очарователност. В Ari откриваме чудна смесица от малина, круша, грейпфрут, ванилия, лилия, роза, мармшмелоу, мускус и дървесни акорди. Определяме есенцията като флорално-плодова и считаме, че ще е особено подходяща за дамите, млади по душа и желаещи винаги да са в крак с модата и сезона.

Sweet Like Candy е другият дамски парфюм от Ариана Гранде, заслужаващ вниманието ни днес

Sweet Like Candy е поредното ароматно очарование от певицата, притежаващо подобен търговски облик. И този флакон се характеризира със сферична форма и добавен пухкав аксесоар към комплекта.

В съдържанието на това парфюмно допълнение долавяме нотки от бергамот, круша, къпина, жасмин, орлови нокти, касис, мармшмелоу, кашмир и ванилия. Със сигурност забелязваме някои сходства при избора на съставките – това никак не е изненадващо, тъй като е често срещана стъпка при създаването и обособяването на запазена марка при направата на парфюмни колекции.

В заключение бихме казали, че и двата аромата определено заслужават внимание – който и от двата парфюма да си закупите, сме сигурни, че ще останете предоволни и окрилени от магията на перфектната им благоуханна бленда.