5 най-чести грешки в интериорния дизайн

Дизайнерите посочват някои основните грешки, които развалят външния вид на всеки дом. Оказа се, че в списъка са неща, които могат да бъдат открити във всеки втори апартамент. Проверете, внезапно и във вашите.

  1. Грешен килим

Две важни точки са свързани с килима. Първо, ако говорим за хола и другите общи пространства, то служат като основа и трябва да поберат всички мебели в стаята. Малкият килим, може да изглежда абсурдно.

Друга грешка се отнася до спалнята. Запомнете: килимът трябва да бъде поставен перпендикулярно на леглото, а не по протежение на него.

Трябва да изглежда като че ли излиза от леглото и заедно с него създава Т-образна композиция. Ако килимът просто лежи наблизо, интериорът изглежда неудобен.

  1. Системи

„Когато създавате отворена система за съхранение , например под формата на рафтове , помислете какво ще поставяте там. В края на краищата това ще бъде дизайнът на стаята.

Същността му се свежда до голяма разлика между еклектична комбинация от неща и хаотична бъркотия. Затова се уверете, че аксесоарите са правилно подредени и създайте съгласувана, хармонична картина.

  1. Твърде подобна мебел

Сега, ако мебелите са в идеалния случай съвпадащи помежду си, вероятно това не показва невероятния вкус на собственика, а липсата на въображение. Така че оставете идентични предмети за каталози, а в къщата си изберете мебели, които не приличат на идентични близнаци.

  1. Малко осветление

Грешен дизайн на интериора е този с малко осветление

Друг прием в дизайна, който е потънал в миналото, е един единствен полилей в стаята. Самият полилей, може да не е достатъчен и тогава може да добавите допълнително осветление към него. Това подобрява видимостта и дава динамика на пространството.

  1. Липсата на декор в интериора

Обектите на изкуството и декора са като принадлежности в дрехите и допълват образа. В този случай изображението на стаята.

Те са също толкова важни, колкото и другите елементи на интериора: мебели, килими, телевизор и всичко, което искате във вашата къща.

Ако не искате да живеете скучно и безлично пространство, разредете с ярки детайли: картини, плакати, вази или свещи. С тях апартамента веднага ще придобие индивидуалност и ще стане по-комфортен.

Ако ви трябва почистване от стари и излишни неща, разгледайте на адрес: https://www.smetovoz.com/sofiya.