Хамали за преместване и транспорт на диван

Преместването на дома или офиса е процес, който включва сортиране на неща, тяхното опаковане, товарене / разтоварване и транспортиране. Докато някои елементи могат да бъдат просто опаковани и поставени в кола, други (например мебели), могат да бъдат демонтирани в отделни компоненти за тяхното по-лесно и безопасно транспортиране. Ако за битови или офис интериори, това е диванът, то може да се окаже, меко казано трудно да се справите с превоза. Това особено като се има предвид, че съвременните дивани имат доста големи размери. Така че, ако имате нужда да носите дивана в нов апартамент, ви препоръчваме да използвате услугите на Хамали за преместване и транспорт на диван – това ще ви спести време и дори здраве.

Необходимостта от транспортиране на диван се проявява не само по време на движещия процес. Често хората търсят помощ, когато е необходимо да се доставят нова закупена мека мебел от магазина.

Независимо от целите на транспортирането на дивана, нейната оперативна и безопасна доставка е възможна само с правилната организация на процеса. Много експерти в областта на товарния транспорт, погрешно вярват, че при транспортирането на мебели, и по-специално на мека мебелите, няма нищо трудно и тази задача е в състояние да се справи с всички. В действителност обаче само професионалистите могат да гарантират безопасността на товара, докато той се доставя до местоназначението. Ако искате да спестите пари, решете сами да преместите дивана, без да рискувате да го повредите, както и да навредите на собственото си здраве по време на трансфера. Подобни действия могат да доведат до много по-значителни разходи.

Правилно организиране транспорт на диван

Бързо и точно транспортиране с Хамали за преместване и транспорт на диван: http://hamalski.com/firma-pochistvane-kashta-stari-mebeli.

За да организирате правилно транспортирането на дивана по време на преместването или доставката, винаги може да се консултирате с нашите специалисти от фирмата. Достатъчно е да се обадите на посочения телефонен номер. От там ще ви се гарантира безопасността и целостта на стоките от този вид по време на транспортирането, както и ще ви бъде предоставено подходящото оборудване и материали:

  • Стреч филм – тези материали са основните при опаковане на дивани;
  • специални покрития, използвани за транспортиране на мебели;
  • плътна тъкан – използва се в случаите, когато трябва да транспортирате кожени дивани;
  • комплект колани са необходими за надеждно закрепване на товара в тялото на автомобила.

Преди да заредите колата, диванът се демонтира (ако дизайнът го позволява). Всяка част е внимателно опакована с разтегателен филм или мехурчета. Ако диванът ви не се сгъва, то неговата опаковка и натоварването по време на транспортирането се правят изцяло. В този случай е много важно да може правилно да боравите с извънгабаритните товари, а за транспортиране да използвате помощта на специалисти.

Друг важен момент, който има решаващо влияние върху безопасността на мебелите и другите предмети по време на движението е използваният транспорт или по-скоро неговото оборудване. Само в колата, която е подходящо оборудвана, диванът ще бъде здраво фиксиран и доставен в целостта си. Това са камиони, които се намират в транспортния парк на фирмата, а опитните служители ще осигурят компетентно обучение за преместване и безопасно транспортиране от вашия имот.