Тайните на женското щастие – съвети за красивата половина

Тази статия ще е особено интересна за онези красиви половинки, които желаят връзката им с мъж до тях да им донесе истинско щастие.

Тайните на женското щастие

Ето и 10 типа жени, обичани от мъжете. А, Вие, коя от тях сте?

Когато се влюбим, струва ни се, че ни очаква само вечно щастие. Еуфорията на любовта обаче продължава максимум 3 години. След това любовта се замества от други чувства или хората губят интерес един към друг.

Любовта изисква много усилия.

Взаимоотношенията са всяка минута работа. Основната отговорност за психологическата атмосфера на връзката, за поддържане на любовта е на жената. Основната й кармична задача е да обича. Човекът има различна цел – да трансформира външния свят, да носи отговорност. И неговата сродна душа трябва да му помогне в това.

Една дама може да издигне партньора си в живота до върха на успеха и щастието, но и същата тя може да го стъпче като личност, да разбие целия му живот.

Ако търсите една от техниките за постигане на щастие, то вижте в наръчника 10 начина да си „откраднеш“ щастие;

Ако пък вече знаете, че някои пие от жизнената ви енергия, то научете повече за емоционалния шантаж.

По-долу на жените се дават съвети как да запълнят живота с щастие и топлина и да създадат подходяща атмосфера в отношенията.

Човек трябва да бъде удовлетворен с основни нужди на умствено, емоционално и физическо ниво на битието. В случай на „упадък“, на която и да е област, той изпитва неудобство. Тогава започва да търси начини да избяга от реалността или място за постигане на хармония.

Блаженство

Същото е и с мъжа. Ако не иска да бъде със семейството си, той постоянно изчезва някъде или си тръгва. И ако се върне, значи е в състояние на агресия и апатия.

♥ Отговорността за атмосферата в семейството е на пазителя на огнището.

♥ На първо място е физическото ниво на нуждите. На първо място това е обилната храна. Колко и как да готвите – зависи от индивидуалните предпочитания и обстоятелства. Знайте вашите тайни за готвене и ги използвайте. Проучете за такива в наръчника ни

Тайни в кулинарните рецепти на готвачи от цял свят. Трябва обаче да готвите само онези ястия, които вашият съпруг харесва. Що се отнася до салатите от варени картофи и цвекло, яжте ги сами.

♥ Поддържа реда в къщата, апартаментът трябва да мирише добре. Носете дрехи, които радват окото. Изхвърлете стари неща. Децата ви трябва да са спретнати и измити.

Сексуалната страна е също толкова важна. Ако е възможно, не отричайте интимността на съпруга си.

♥ Помнете, мъжът има нужда от повече от секс. Целувки, прегръдки и обич. Те също са важни. Прегръщайте го, колкото е възможно по-често. Целунете го, когато отиде на работа и се върне у дома.

♥ Трябва да имате свои собствени традиции – патица за зимна ваканция, вечеря в неделя, кафене за Свети Валентин, филми в почивните дни.

♥ Не позволявайте на никой да се грижи за вашия съпруг. Гладете дрехите сами. Нека, той да се храни само у дома.

♥ Следващото място е заето от емоционалното ниво на нуждите. Красивата половина е надарена със способността да обича. Разбира се, че боли. Човек обаче не трябва да се страхува от тази болка, преди време. В противен случай способността да се обича изчезва.