Стилни обувки

Можете да определите размера, като измерите подметката от вътрешността на продукта. Различната дебелина на филма води до факта, че появата на подобни продукти може да бъде с различни размери. Обикновено се изчислява по формулата: дневният размер на обувките е мин. 13. Така че 38-ия размер на ботушите съответства на 25-ия размер на ботушите, и например 40-ата е 27-тата. Избирайки обути ботуши, също си заслужава да се помни, че те се носят по ширина, но могат да седят на дължина. Валеноките нямат разделение в ляво и дясно – в процеса на носене на чорапи те приемат формата на крак.

Валенки за деца е по-добре да избирате на гумени подметки или с галоши. Те предпазват краката ви от намокряне и осигуряват стабилност по хлъзгав път. Сред женските модели обувки можете да избирате както класически опции, така и на петата.

Модни обувки

Ако вече сте закупили ботуши на едро или на дребно, струва си да си припомните няколко правила, благодарение на които обувките ще ви обслужват един сезон. Първо, ботушите не могат да се измият. Ако се появи мръсотия, те могат да бъдат отстранени със суха четка или леко влажна кърпа. На второ място, ако ботушите са много мокри, те не могат да бъдат поставени върху батерията – сушенето трябва да се осъществи при стайна температура, в противен случай продуктите ще загубят форма.

И накрая, последното: усетените ботуши са изработени от естествена вълна, което означава, че могат да бъдат повредени от къртицата. Ето защо през лятото трябва да използвате средства от молци, периодично проверявайте обувките и ги изсушете на слънце. Благодарение на тези прости правила, усещането за ботуши ще изглежда като нови за една година.