Модна чанта с ресни – стилен аксесоар

Ресните, козина и пух, отдавна са модерни и привличат с външния си вид момичета от различни възрасти. Чанти с ресни изглеждат особено привлекателни и по никакъв начин няма начин да ви оставят незабелязани. Въпреки, че такъв аксесоар не е подходящ за всеки стил.

Трябва да знаете как да изберете правилната чанта, компетентно да я комбинирате с дрехи и обувки, тогава изображението ще е хармонично и стилно. Това правило важи с пълна сила, особено когато става въпрос за чантата, като специален аксесоар.

Как да носите чанта с ресни

Колкото и да е странно, ресниста чанта приляга на почти всеки външен вид и стил. Единствените дрехи, с които този аксесоар не бива да се носят, са класиката – панталони, поли, якета. С такива предмети от гардероба, чантата с ресни ще изглеждат глупаво и неподходящо. Компетентна и умела комбинация от стилна чанта е възможна с някои елементи на облеклото:

Дънки от всякакъв стил. Чантата с ресни приляга перфектно на дънките, създавайки свободен, донякъде непокорен стил. Важно е да изберете правилните обувки. Може да носите чантата в ръцете си или на рамото си.

Роклята, колкото и да е странно, също хармонично се комбинира с такава чанта. Дължината може да е от мини до макси. Между другото, леката и летяща рокля изглежда много по-ефектно, отколкото прилепналата или строга. Въздушността на тъканта контрастира с чантата и създава необичаен образ на бунтарско момиче.

Пола, подобна на рокля, изглежда привлекателно, ако носите чанта с ресни. Единственото условие за това облекло е отсъствието на ресни по всеки друг елемент от облеклото. И е препоръчително да носите обувки с високи токчета или клинове.

Къси панталони, особено дънки, в комбинация с велурена чанта изглеждат оригинални и привличат погледите на всички наоколо. По този начин е важно да носите правилните обувки, така че те да не съкращават визуално краката и да не натоварват общия външен вид на момичето.

Кожени тесни панталони могат да бъдат допълнени с чанта с ресни от подобен материал. Най-добре изглежда именно този модел чанти. Такова изображение, дори може да бъде провокативно, затова е подходящо за смели момичета, които не се страхуват да експериментират.

Разбира се, когато избирате дрехи и аксесоари, трябва да се съсредоточите не само върху това как тези неща се вписват заедно, но и върху това как ще изглеждат на момичето. В крайна сметка различните фигури, ръст и възраст изискват различен подход при избора на дрехи и обувки. Особено когато въпросът е за нестандартни решения и експерименти.

За да не изглеждате глупаво, оставяйки къщата в необичайно облекло и да се чувствате уверени, трябва внимателно да изберете всички елементи на гардероба, да вземете предвид съответствието им помежду си и собствените си идеи за стил.

Източник: зое-топ.com.