ИЗВОЗВАНЕ НА БОКЛУК ОТ МАЕЗТА И ТАВАНИ СОФИЯ ОБЛАСТ

Всеки човек редовно се сблъсква с проблема със събирането и изхвърлянето на отпадъци. Ежедневното натрупване на битови отпадъци и остатъци от материали след строителство, остарели мебели или счупени домакински уреди, отпадъци от съседни площи след почистване на мазета и тавани. Всичко това изисква своевременно почистване.

От Костови сдружение са готови да ви спасят от тези проблеми и независимо да събират, изваждат, а също и да изхвърлят ненужните вещи и отпадъци на най-добрата цена. Обадете се на бригада работници по номера още сега или последвайте тази връзка.

Костови компания е специализирана в премахването на боклука от офиса, домашни градини, вили, апартаменти и други обекти.

Събиране на боклук

Умелите и отговорни служители на компания събират и транспортират за изхвърляне всички видове отпадъци:

битови отпадъци, свързани с човешка дейност (хранителни отпадъци, отпадъчна хартия, опаковки и опаковки, пластмаса);

ненужни остарели мебели, повредени уреди и електроника;

строителни отпадъци, които е невъзможно да се избегнат, извършват се ремонти или се извършват строителни работи;

промишлени отпадъци;

обемисти отпадъци, метален скрап и други видове боклук.

Спрете се на избора на фирма, която се откроява от конкуренцията с ефективността, точността и професионализма на своите служители. Демонтажът на ненужни структури се извършва от опитни работници, използващи съвременни инструменти. Събирането на отпадъци София и други градове на Софийска област се извършва, чрез специално подготвен транспорт. Отпадъците незабавно се изпращат в депото за рециклиране.

Ние опазваме околната среда, а изхвърлянето на отпадъци на места, които не са предназначени за по-нататъшното му унищожаване, може да причини значителни вреди на човешкото здраве и природата. Всички събрани отпадъци, за да се избегне екологична катастрофа в региона, се отвеждат на специализирано място.